ponedeljek, 31. marec 2014

She Stylezone 297


  • KOLEKCIJA: Nimam pojma ali She laki sploh izhajajo v kolekcijah ali so vsi stalni, sem pa tale odtenek našla v eni košarici z znižanimi izdelki v DM, ni pa ga bilo na njihovem stojalu, tako da verjetno je iz kakšne pretekle sezonske kolekcije.
  • BARVA: Pastelno rumena. 
  • NANOS: Fjuu, grozljivka. Čopič se mi sicer ni zdel tako slab, ampak konsistenca…joj. Čeprav sem čopič, pred nanosom laka na noht, dobro obrisala mi je lak med mazanjem večkrat kapnil po prstih, mizi in še kje. Razen tega pa je bil nanos tudi precej lisast, tako da sem rabila tri sloje, ki pa so se potem, kljub hitro sušečemu nadlaku, sušili še nekaj ur. V roku enega dneva se mi je lak, kljub temu, da sploh še ni bil čisto suh, okrušil kar na treh nohtih. Ah ja. Ne vem ali je vse to tipično za She lake ali pa sem slučajno tako naletela, ampak mislim, da sem z njimi za lep čas opravila.
  • PREKRIVNOST: Zaradi lisastega nanosa so potrebni trije sloji, ki pa ne smejo biti predebeli, ker se v tem primeru lak ne posuši in je skoraj nemogoče nanesti nadlak, ker s čopičem nadlaka razvlečemo oz. razpacamo lak.
Sicer pa barva ni slaba, mi je všeč, ker pa sem za lak plačala manj kot evro, se tudi ne bom preveč   sekirala, če ga nikoli več ne uporabim.
Ni komentarjev:

Objavite komentar