ponedeljek, 10. junij 2013

Porabljeno v maju 2013


Balea Bodycreme Sheabutter: krema je precej lahke konsistence in se hitro vpije. Za mojo kožo je bila dovolj hranljiva, je pa res, da po telesu nimam pretirano suhe kože. Vonj mi je bil všeč, cena je pa tudi zelo ugodna.
Balea tuš gela: poceni, dišeča, dobra za ne preveč zahtevno kožo.
Garnier Intensive 7 days Hand Cream: ni mi bila pretirano všeč. Predvsem me je motilo, da je na rokah pustila nek čuden film, ki je "zmatiral" tudi lak na nohtih.
DuschDas Feel Fresh antiperspirant: Kupila sem ga, ker naj bi dišal po grenivki, ampak me je vonj preveč spominjal na vonje moških deodorantov in mi ni bil všeč. Tudi učinek me ni ravno prepričal.


Aveo odstranjevalec laka: eden slabših odstranjevalec, ki sem jih preizkusila. Zelo mi je izsušil nohte in obnohtno kožico, kar neka bela sled je ostala za njim. Ko sem ga uporabljala sem opazila tudi povečano plastenje nohtov. Je pa res zelo poceni.
Aveo blazinice za odstranjevanje laka: sem jih že večkrat omenila in so mi še vedno všeč. 
Lee Stafford Dry Shampoo: tale suhi šampon mi je bil precej všeč. Ker imam temnejše lase, mi ponavadi suhi šamponi pustijo belo sled na laseh, ki je ne morem popolnoma izčesati, pri tem pa nisem imela takih težav, ker je rjavo obarvan. Učinek je bil vredu, predvsem pa mi je bilo všeč, da so po bili lasje po uporabi zelo volumnasti.
Schwarzkopf Got2be shutz engel: kar v redu sprej za zaščito pred vročino. Sicer mogoče lase malo izsuši, ampak mene to ne moti preveč, ker so moji lasje mastni in se mi zdi, da so se mi nekoliko kasneje zmastili, kadar sem ga uporabila.
Dr. Scheller Granatapfel Washgel: dolgo sem uporabljala praktično samo ta čistilni gel in sem bila vedno kar zadovoljna. Očisti dobro, tudi kakšen ne preveč obstojen puder odstrani kar vredu. Sem pa v zadnjh mesecih opazila, da kljub temu da je namenjen občutljivi koži, nekoliko poslabša stanje mojega perioralnega dermatitisa, tako da bom zdaj raje poskusila še s kakšnim drugim čistilom.

Ni komentarjev:

Objavite komentar