torek, 22. oktober 2013

Zoya Cheryl


Cheryl je del Zoyine kolekcije Wicked za jesen 2010.  Gre za čokoladno rjav lak z rdečim in bakrenim  šimrom oziroma mikro-glitrom. Pri nanosu sem imela nekaj težav, ampak mislim, da je za to, bolj kot konsistenca laka, kriv Zoyin čopič, ki mi ponavadi ni pretirano všeč. 




sreda, 16. oktober 2013

Opi Romeo & Joliet


Res ne vem, v kateri Opijevi kolekciji in kdaj je izšel lak Romeo & Joliet, mislim pa da je zdaj del njihove stalne linije. Gre za šimrast, temnejši rjavo rdeč lak, ki sem ga kupila že pred leti in kljub temu, da je lak že kar star, je konsistenca še vedno čisto v redu. 



Opi Take The Stage


Opi Take The Stage (Burlesque Collection Winter 2010) je šimrast metalik lak bakreno oranžne barve. Lak se lepo nanaša, za polno prekrivnost pa sta dovolj dva sloja.





torek, 15. oktober 2013

Zoya Rikki



Zoya Rikki (Irresistible Collection Summer 2013) je srednje zelen foil lak z zlatim šimrom. Se mi zdi, da mi niti ne pristaja preveč dobro in mi je veliko bolj všeč v steklenički kot pa potem na nohtih. Konsistenca laka je drugače super, lak se lepo nanaša, za polno prekrivnost pa sta potrebna dva sloja.




Zoya Dhara

Lak Dhara je izšel v letošnji Zoya Pixie Dust kolekciji za jesen. Gre za nasičeno, močno oranžno barvo, ki je še zame, ki sem se oranžne barve na nohtih že precej navadila, skoraj malo preveč. Se mi zdi, da kar žari z nohtov. Tekstura laka je hrapava, za polno prekrivnost pa sem nanesla dva sloja. Z nanosom nisem imela težav, prav tako ne z odstranjevanjem, saj sem, v primerjavi z ostalimi laki takšne hrapave teksture, tega odstranila brez večjih naporov.




sreda, 9. oktober 2013

Opi Sprung


Opi Sprung (Mariah Carey Spring 2013 Collection) je sicer izšel v pomladni kolekciji, ampak se mi zdi popoln za jesen. Gre za lak s foil finišem, barva pa je mešanica bakrenega, zlatega, roza in verjetno še kakšnega šimra. Za polno prekrivnost sem nanesla tri sloje, konsistenca laka pa je precej redka in tekoča, zato je pri nanosu potrebno biti nekoliko pazljiv.



Essie Cashmere Bathrobe


Cashmere Bathrobe je del Essie kolekcije za jesen 2013. Trenutno ga je možno, za malo manj kot 10 eur, dobiti tudi v naših DM-ih. Lak je temno sive barve z drobnim srebrnim šimrom. Konsistenca in nanos sta vredu, za polno prekrivnost pa sem nanesla dva sloja.



torek, 8. oktober 2013

Zoya Chita


Lak Chita je del letošnje Zoya jesenske kolekcije Pixie Dust. Pixie Dust laki se posušijo nekako mat oziroma postanejo hrapavi (kot "šmirgl papir"). Izgled sam pa niti ni toliko mat, saj ima lak polno zlatega šimra, ki je v resnici na nohtih bolj viden kot tu na mojih slikah. Nanos je precej enostaven, jaz sem nanesla dve plasti, ob previdnem nanosu pa bi bila verjetno dovolj tudi samo ena. Za ohranitev tega teksturnega videza, se na lak ne sme nanašat nadlaka, je pa trajalo nekje 20 minut do pol ure, da je bil lak popolnoma suh. Lak je zelo obstojen, odstranjevanje pa precej težavno.



Orly Galaxy Girl + Deborah Shine Tech 60


Preko treh plasti laka Orly Galaxy Girl sem nanesla en sloj laka Deborah Shine Tech, št. 60. Deborah Shine Tech št. 60 ima vijolično osnovo in ogromno zlatega šimra. Lak je precej prosojen, zato ga ponavadi nanesem preko kakšnega drugega laka, se ga pa da z nekoliko več sloji nositi tudi samostojno.


Orly Galaxy Girl


Orly Galaxy Girl je del Cosmic FX kolekcije iz leta 2010. Lak ima precej temno vijolično oziroma bordo rdečo osnovo in modro zelen šimer. Z nanosom nisem imela težav, je pa lak nekoliko redek, zato sem nanesla tri sloje, verjetno pa bi bila dovolj tudi dva debelejša.